Bedriftsnavn

Gartneriene og hagesentrene for et hardført klima

Kompetanse om det Nord-Norske hagemiljø

Vi i Solhagenkjeden har som mål å være et hagesenter hvor du finner det du trenger til hagen. Både når det gjelder sommerblomster, stauder, blomsterfrø, plenfrø, busker og trær, jord, bark, gjødsel, hageredskaper, markdekkvev, fiberduk, trillebårer, river, raker, potter, urner, fontener.... Som nevnt - det du trenger til hagen og litt til.  Ta en nærmere kikk på de forskjellig produktene vi fører.
Sommerblomster
Vi produserer våre egne sommerblomster - allerede i januar/februar er vi igang slik at de skal bli ferdig til april/mai. Vi er stolte av våre levedyktige planter som du vil ha gleden gjennom hele sommeren og godt utpå høsten. Du finner tips om hvordan du steller de mest vanlige sommerblomstene her.

Stauder

Planlegger du å kjøpe inn stauder? Da har vi det perfekte system som hjelper deg til å velge riktig staude til rett sted. Vårt hyllesystem ute på hagesentrene gjør at du enkelt finner det som kan trives i din hage, enten det er fjellhage, skygge eller sol. På staudesidene har vi delt opp informasjon i 4 deler; vårblomstrende, sommerblomstrende, høstblomstrende stauder og stauder som trives i steinbed.


Busker og trær
Vår hovedleverandør av busker og trær holder til i Grimstad. Grimstad Planteskole er en solid aktør på dette markedet og  vi er veldig fornøyd med kvalitet på plantene vi får derfra.
Vi har lang erfaring med hvilke sorter som egner seg for de Nord-Norske forhold - og den enkelt hagesenter i kjeden velger selv hvilke planter som skal være i sortimentet. Det er dette som gjør Solhagen til en trygg leverandør. I vårt sortiment finnes kun sorter som trives her - med unntak av noen unntak. Det er noen kunder som ønsker å forsøke seg på en mindre hardfør plante på lune plasser. Dette har mange lykkes med.  Du finner mer informasjon om busker og hekkplanter på disse sidene.