Bedriftsnavn

Gartneriene og hagesentrene for et hardført klima

På disse sidene kan du finne produkter som kan hjelpe deg til å få en sunn og frodig hage. Vi har her presentert våre bestselgende produkter  - men vi har selvfølgelig et stort utvalg innenfor alle varegrupper!

Jord, bark, veksttorv, leca

God jord er en forutsetning for å lykkes med planter, derfor ha vi i Solhagen satt sammen en egen næringsrik kvalitetsjord som selges på alle hagesentre i kjeden. Husk at jorden også lever  - og at det derfor er lurt å blande i ny jord hver gang du planter - og uansett hva du planter. Vi fører også så- og kaktusjord, gartnerjord, vekstorv, kukompost, leca og andre produkter denne sektoren. Les mer om dette her.

 
Gjødsel
Det finnes en rekke forskjellig produkter når det gjelder gjødsel. Det er gjødsel for blomster, plen, grønnsaker, roser, du kan velge mellom flytende, granulat eller mel. Universal, organisk, langtidsvirkende, med kalk, uten kalk - mulighetene er mange. Vi i Solhagen har plukket ut noen produkter slik at du skal ha dekket opp ditt behov når det gjelder å gi dine planter best mulig vekstvilkår her i Nord-Norge. Les mer om dette her.
Plantevern
Det finnes en rekke produkter på markedet som er med på å beskytte yndlingsplanter eller fjerne de du ikke liker! Vi har de fleste produktene i Bayer Garden sitt sortiment på plass i våre hagesentre. Spør oss gjerne om hjelp! Les mer på denne siden.
 

Ugressfjerner

"Stikk fingeren i jorden" - det er gartnerens beste svar på hvordan få bukt med ugress! Dette gjelder gjerne i blomsterbed eller på grønnsaksåkeren. Men vi kan allikevel hjelpe deg - les mer på denne siden.