Bedriftsnavn

Gartneriene og hagesentrene for et hardført klima

Gjødsel til forskjellig formål

Det finnes en rekke forskjellig produkter når det gjelder gjødsel. Det er gjødsel for blomster, plen, grønnsaker, roser, du kan velge mellom flytende, granulat eller mel. Universal, organisk, langtidsvirkende, med kalk, uten kalk - mulighetene er mange. Vi i Solhagen har plukket ut noen produkter slik at du skal ha dekket opp ditt behov når det gjelder å gi dine planter best mulig vekstvilkår her i Nord-Norge. Her er våre bestselgere:
Blåkorn
Det finnes en rekke forskjellig produkter når det gjelder gjødsel. Det er gjødsel for blomster, plen, grønnsaker, roser, du kan velge mellom flytende, granulat eller mel. Universal, organisk, langtidsvirkende, med kalk, uten kalk - mulighetene er mange. Vi i Solhagen har plukket ut noen produkter slik at du skal ha dekket opp ditt behov når det gjelder å gi dine planter best mulig vekstvilkår her i Nord-Norge.
 
Biobact er en organisk plantenæring som er godkjent for økologisk dyrking. Næringen er spesielt tilpasset potteplanter. Den unike sammensetningen av humus og aktive mikroorganismer gir en levende og frisk jord. Humus forbedrer jordens kvalitet og mikroorganismene gjør organisk materiale om til næring, noe som gir friskere planter med rikelig blomstring. Biobact fremstilles gjennom en organisk prosess av restproduksjon fra papirindustrien og er derfor en naturlig del av kretsløpet. 
 

Vitagro Langtidsgjødsel

VitaGro langtidsgjødsel avgir næring kontrollert i 6 måneder. Dette vil se hele sesongen pluss litt tid her i NordNorge. Gir god tilvekst og blomstring hele sommeren. Spesielt velegnet til planter i krukker og balkongkasser. (Og spesielt velegnet til de som ikke er så flink til å huske på å bruke flytende gjødsel.)
Rekker til 200 liter jord eller 20 m2 bed.