Bedriftsnavn

Gartneriene og hagesentrene for et hardført klima

Februar - det begynner å lysne!

Mens vi kan lese oss frem til at det lenger sør nå er mulighet for å begynner å beskjære busker og trær - samt fjerne ugress - så er det fremdeles mange steder ikke engang mulig å få øye busker å trær for all sne som fortsatt ligger i hauger og lass.

Men det er noe du kan gjøre for å forkorte ventetiden. Det er nemlig tid for å planlegge hvordan du vil ha det i ditt ute område når våren endelig kommer. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker hjelp og plantetips. Finn din solhage her.

Dyrk din egen avling!

Du kan nå også plante de tidligste frøsortene selv inne. Det er alltid spennende å dyrke frem selv. I våre hagesentre har vi både frø og minidrivhus som gjør det litt enklere og rensligere å ha dette hjemme for eksempel i stuen.  Det er spennende å se hvor mye det kan bli av en enkel pose med frø – og det er artig å dele dette med venner, familie og naboer. Blomster, urter og grønnsaker - det er bare til å rydde plass! Du kan lære mer om dette på siden: Tips om såing.

Tulipaner  og inneplanter!


Tulipaner er en populær februar-blomst! Men hvordan skal vi egentlig behandle de for å få de til å vare lenge etter at de har kommet hjem? Les mer om dette på siden: Tips om Tulipan

 

Ellers så gjelder fortsatt å ta vare på inneplanter. Ønsker du å fornye hjemmet dit med nye planter så har vi selvfølgelig dette også. Kom innom å se vårt utvalg.