Bedriftsnavn

Gartneriene og hagesentrene for et hardført klima

Antons Hagesenter, Kirkenes


Antons Hagesenter er et hagesenter med egen produksjon av sommerblomster, vi har stort utvalg i stauder og busker.
 
Vi er et fullt sortiment hagesenter og har godt utvalg i hagemaskiner, hagemøbler, le vegger, gjerder, redskapsboder, anneks, redskaper, potter, jord, gjødsel, pyntegjenstander, skogsutstyr, steinprodukter  og mye annet som hører hagen til.

Avdeling for Anleggsgartneri

Vi også en egen anleggsgartneravdeling. De utfører alt av grøntanlegg og steinlegging i både private og offentlig hageanlegg. Vi er også forhandler av Asak belegningsstein - og om du ønsker å se nærmere på de forskjellig stein og få ideer til steinlegging så kan du finne mer informasjon på www.asak.no.

Maskiner og utstyr

Vi er forhandler både gressklippere, snøfresere, sager, verneutstyr med mer. Vi har både Søvde og Jonsered som leverandører til vårt sortiment.

Boder, anneks og levegger

Har du behov for litt større lagringsplass, overnattingsmuligheter - eller rett og slett bare skaffe seg litt le? Vi kan hjelpe!
Ta en titt på vår leverandørs hjemmeside; www.rkc.no

Julehus

I julen har vi julehus hvor i selger julepynt interiør- og gaveartikler,  blomster og dekorasjoner, juletrær og kunstige juletrær, advent og utebelysning. Stikk innom å se vårt sortiment!